Gebouw

Ons clubhuis ‘t Brook is ideaal voor een zomerkamp!

Wij verhuren ’t Brook ook aan niet-scoutinggroepen. Om te zien of het gebouw nog vrij is kunt u kijken bij onze agenda.  ’T Brook is prima geschikt voor verenigingen van allerlei soort die een leuk en actief weekend willen in de buurt van het bos. Het gebouw ligt aan de rand van Tegelen. Hierdoor ligt het vlak bij een bos/heidegebied, maar is ook winkelcentrum van Tegelen met supermarkten en winkels vrij dichtbij. De grote heide in Venlo is op een afstand van ongeveer twintig minuten rijden. Ook de rivieroevers van de Maas kun je vrij gemakkelijk bezoeken. In de bosgebieden kun je prima levend stratego, vlaggenroof e.d. spelen!

Nu het clubhuis zelf. Er zijn 2 spel/slaap lokalen. Verder is er een stafhok waarin de staf zich even kan terugtrekken en is er een doucheruimte aanwezig. Er is een keuken aanwezig met een ruime koelkast. Dat wat betreft de binnenkant.
Op het buitenterrein is er links van het gebouw een pleintje, ideaal voor spellen. Rechts vindt je het grasveld waar eveneens gespeld kan worden en tevens kan er gepionierd worden. Uiterst rechts op het grasveld vindt je onze theaterkuil. Hierin kan in een vuurkorf een kampvuur worden gemaakt en kunnen toneelstukjes worden opgevoerd. Gebruik van de vuurkorf en hout is in overleg.

Let op: buiten vakanties en feestdagen zijn op maandag en vrijdagavond scouting groepen aanwezig in het gebouw. Deze maken gebruik van verschillende ruimtes en materialen.
Ook kunnen deze op andere dagen en tijdstippen in het gebouw aanwezig zijn om bijv. materialen op te halen of terug te brengen.

Verhuurkosten per week van ’t Brook zijn niet hoog.
Nieuwsgierig? Neem dan contact op Frank Schreurs!

Contactgegevens Frank Schreurs:
T: 06 22 05 49 36