Voornaam*:

Telefoonnummer*:

Mobiel nummer kind:

Naam ouder/verzorger 1*:

Mobiel nummer ouder/verzorger 1*:

E-mailadres ouder/verzorger 1*:

Naam ouder/verzorger 2:

Mobiel nummer ouder/verzorger 2:

E-mailadres ouder/verzorger 2:

Speltak*:

Contributie
Omdat wij in de toekomst willen gaan werken met automatische incasso, willen wij u vragen om het rekeningnummer in te vullen. Pas als u of uw zoon/dochter daadwerkelijk lid wordt van Scouting Tichlouw worden deze gegevens opgeslagen.

IBAN rekeningnummer*:

T.n.v.*:

Gegevens verbergen*
Wanneer de gegevens verborgen zijn, zijn ze niet inzichtelijk voor iedereen die de ledenlijst van de Scoutinggroep mag gebruiken. Alleen personen binnen de groep die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals de penningmeester, het leidingteam en de ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.
Gegevens verbergenGegevens niet verbergen

Foto- en videomateriaal*
Tijdens (groeps)activiteiten worden mogelijk foto's en/of filmpjes gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor publicatie op de sociale mediaprofielen van Scouting Tichlouw, in groepscorrespondentie (nieuwsbrief, website) of interne vertoning. Wij vragen eenmalig toestemming hiervoor. Deze toestemming kan te allen tijde ingetrokken worden.
Ik geef wel toestemmingIk geef geen toestemming

Vragen en/of opmerkingen:

Ook kunt u hier het privacy beleid van Scouting Tichlouw inzien.